Zwijnenconcert

Op 9 oktober vindt er een uniek experiment plaats op de Panhof, onder de naam het Zwijnenconcert. Tijdens het Zwijnenconcert zullen de Panhofvarkens worden geconfronteerd met blaasmuziek van muziekvereniging Ons Genoegen uit Heino. De varkens kunnen genieten van een gevarieerd programma waarbij muziek uit verschillende genres ten gehore wordt gebracht. Gedurende het concert zal een onderzoeker het gedrag van de Panhofvarkens observeren en registreren. Het zwijnenconcert wordt mogelijk gemaakt door sponsoring van Fakkert diervoeders, Veldhuis mechanisatie, Bergman installatie, Van Lenthe grondverzet. 

U kunt aanwezig zijn bij deze unieke gebeurtenis. Tijdens het aanschouwen van het experiment kunt u genieten van de verrassend mooie locatie en het fraaie concert van muziekvereniging Ons Genoegen. Bovendien wordt u bijgeschoold in de basisprincipes van het gedrag van varkens in natuurlijke omstandigheden. 

Om het experiment ordelijk de laten verlopen worden een beperkt aantal toeschouwers toegelaten. De entree bedraagt € 5,- pp, kinderen jonger dan 12 jaar krijgen entree als ze een zakje eikels meenemen die ze die middag mogen voeren aan de varkens. Na afloop van het experiment is er gelegenheid voor het toosten op de vermoedelijk goede afloop en het proeven van de smaakvolle Panhof-producten. . 

U kunt zich aanmelden voor het Zwijnenconcert door een mail met uw naam te sturen naar    panhof@planet.nl of info@onsgenoegenheino.nl u kunt ook telefonisch aanmelden (tel. 06-51305642). Indien het weer erg slecht is zal het Zwijnenconcert een week later, op 16 oktober worden uitgevoerd.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in nieuws. Bookmark de permalink .