Kunst om Dalfsen Zaterdag 2 en 3 Mei

Wederom doet Panhof mee met Kunst om Dalfsen op Zaterdag 2 Mei en Zondag 3 Mei van 10.00 tot 17.00 uur.

Beeldhouwer Bert Denneman maakt vooral bronzen beelden van aan de natuur ontleende onderwerpen. Vogels en zoogdieren vormen de hoofdmoot van zijn werk. In zijn beeldenatelier “Wildschutserve ‘ in  De Stapel organiseert hij regelmatig expositie’s en andere kunstmanifestaties zoals Ateliers in bedrijf ( 29 t/m 31 Mei en 5 t/m 7 Juni a.s. ) http://www.wildschutserve.nl

??????????

reebok 05 bijgesnedenreebok

Lyda Boekholt komt met schilderijen. Zij is geinteresseerd in intermenselijke relaties en in groepsgedrag. De condition humaine beheerst haar werk. Subthema’s als hunkering, verlangen, liefde. intimiteit, spontaniteit, geborgenheid,  hartstocht, identiteit, zelfbewustzijn en onzekerheid, zijn daarvan afgeleid.

http://www.lydaboekholt.nl

20141209_141417 (3)lyda boekholt

Structuur en vormen van een stam en wortels inspireren houtdraaier Radboud Scheifes tot zijn bijzondere siervoorwerpen. Hij is een veelzijdig houtbewerker: zo bouwde hij een kistdraaiorgel en andere muziekinstrumenten. Hij kan alles restaureren wat van hout gemaakt is. Eens was hij dierenarts, nu zijn muziek en hout zijn passie.

radboud 2 radboud 3radboud 5

Radboud brengt zijn draaiorgel, draailier en fluiten mee.

Natuurlijk is er van alles te proeven en speelt het koper kwintet van Ons genoegen uit Heino op Zondagmiddag.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in nieuws. Bookmark de permalink .