Resultaat bedrijfstraining Panhof succesvol

In samenwerking met Paola Pisu van Ombradellaterra is er afgelopen Mei een 2-daagse training op Panhof gegeven aan een grote OR van 19 leden van de politie.

chefrevoluti 005

Onderdeel van de training was  teambuilding.  Daarin Gula speelde  een imposante rol . Verbeterpunten die deze OR uit de training heeft gehaald, zijn direct geïmplementeerd in de wijze waarop ze vergaderen en andere bijeenkomsten structureren.

Overigens gaven de OR-leden aan Paola Pisu en co-trainer Bert Waterval  terug dat de omgeving van Panhof een extra dimensie geeft. “Er is totaal geen afleiding, het is simpel en eenvoudig en  – er is hier iets en dat doet wat met je!” Het geweldige aan Panhof is dat de daar aanwezige fauna en flora ingezet worden om tot verrassende inzichten te komen. Je bent hier in een totaal andere omgeving en wordt omringt door stilte, eenvoud en warmte.

Zou jij ook eens in een totaal andere omgeving willen werken met je team? Neem contact op. We leiden je graag rond, zodat je zelf ervaart hoe een totaal andere omgeving tot positieve ervaringen en inzichten leidt. (www.ombradellaterra.nl )

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in nieuws. Bookmark de permalink .