Coaching en opleiding

Zit je in een burn-out die het gevolg is van je sensitiviteit, dan biedt Panhof de mogelijkheid om helderheid te krijgen in je situatie. Wat gebeurt er met je energiesysteem en met je gevoel van eigenwaarde als je steeds vol loopt met de energie van anderen ? Hoe kun je jezelf resetten en weer contact krijgen met je eigenheid? Misschien is het nu tijd om een  nieuwe keuze te maken in de balans tussen authenticiteit en plichtgetrouwheid.

Voor mij was dit precies het omkeerpunt in mijn leven toen ik van de een op de andere dag stopte met mijn beroep als dierenarts. Hoewel ik nog veel te leren had en nog steeds hiermee bezig ben , heb ik  sinds die dag mijn eigenheid nooit meer uit het oog verloren. Ik blijf een hsp-er ( high sensitive person ), maar nu kan ik ermee omgaan.

Wat is er nu mogelijk op Panhof ? In eerste instantie wil ik een rustmoment in de week voor je creëren middels een gesprek , healing en meditatie, waarbij we vooral op zoek gaan naar je eigenheid. De troostrijke omgeving helpt hierbij. Dit kan heel goed naast een eventueel traject dat je bij een psycholoog loopt.Nog meer duidelijkheid krijg je via een reading. Deze wordt voorlopig gegeven door Maarten Haalboom van Omzin uit Borne. Als er genoeg deelnemers zijn start Omzin op Panhof een basiscursus energiewerk. Meer details hierover volgen later.

Voel je de uitdaging om het eens anders te gaan doen, maak dan geheel vrijblijvend een afspraak en kom een keer kijken op de Panhof.

20151117_123028 (3)

Bert Waterval

Juli 2016